Režisér možná naznačil, kdy bychom se mohli dočkat filmu Strážci Galaxie Vol. 3. A jakou obrovskou sumu už stačila vydělat dvojka?

Kdy?

Je to jen pár dnů, co měl premiéru druhý díl série Guardians of the Galaxy, ale už teď je více méně jasné, že bude trojka. Dvojka totiž boduje (jak finančně, tak u recenzentů). A režisér James Gunn možná naznačil, kdy bychom se mohli dalších Strážců dočkat.

Na svém facebookovém profilu napsal velmi dlouhý vzkaz, který má několik zajímavých sekcí, například tu, která říká:

"Mám vás všechny rád a stále tu s vámi budu v následujících třech letech během práce na Vol. 3."

To by odpovídalo rozestupu mezi předchozími dvěma filmy, který byl také zhruba tříroční. Marvel na rok 2020 oznámil tři zatím nespecifikované projekty a to na 1. května, 7. srpna a 6. listopadu.

Jedno z dat by mohlo být určeno právě pro Strážce, ale není jasné které. Zatímco první díl měl premiéru v srpnu, druhý v květnu.

Na oficiální oznámení Marvelu si asi ještě počkáme, ale s ohledem na to, že Vol. 2 si z amerických a kanadských kin za první víkend odnesl 145 milionů dolarů a pár drobných (jednička začínala s 94,32 miliony) a celosvětově už má téměř 428 milionů dolarů, je jasné, že Marvel bude chtít odstartovat práce na pokračování, co nejdříve.

Jak se vám Guardians of the Galaxy Vol. 2 líbili?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat