Proč se Grandmaster z Thora objevil v Guardians of the Galaxy Vol. 2?

Mělo to nějaký hlubší účel?

Pokud už jste byli v kině na Strážcích Galaxie Vol. 2, určitě jste si všimli, že byl ve filmu k vidění i Jeff Goldblum jako Grandmaster. To je postava, která nám bude blíže představena v Thor: Ragnarok. Ale jaký byl důvod, že nám ji tvůrci ukázali už ve druhých Guardians? Na to odpovídal šéf Marvel Studios Kevin Feige pro CB:

Jeff Goldblum jako Grandmaster
"Měli jsme prostě záběry Goldbluma, který tancuje a mysleli jsme si, že by byla zábava je tam dát. Jak víte z komiksů, tak je to bratr Collectora (toho ztvárňuje Benicio Del Toro, pozn. redakce). Sledujte otevření jedné konkrétní atrakce v zábavním parku, uvidíte menší crossover... Je to prostě zábavná věc. Já ani nevím - vlastně jste první, kdo tohle zmínil!"

Takže žádný promyšlený důvod, proč byl Grandmaster ve filmu, prostě měli tvůrci pár zábavných momentů navíc a tak je nacpali do Guardians of the Galaxy Vol.  2.

Pokud jde o zmíněnou atrakci, tak ta se jmenuje Guardians of the Galaxy - Mission: Breakout a brzy se otevře v Disneylandu.

A co se týče Collectora a Grandmastera, v komiksech jsou oba součástí skupiny, která si říká Elders of the Universe a jedná se o velmi mocné bytosti.

Tak doufejme, že v následujících filmech budou hrát důležitou roli. Představa toho, že se Collector a Grandmaster spojí a budou zatápět superhrdinům, nezní vůbec špatně.

Thor: Ragnarok má premiéru 26. října.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat