Netflix připravuje seriálovou verzi Zaklínače

Chystá se potenciální fantasy hit.

Ze Zaklínače se stala veleúspěšná značka. Knihy polského autora Andrzeje Sapkowski jsou bestsellery, videoherní adaptace také bodují a dokonce vznikla i seriálová verze a  to v roce 2002. Ovšem, ta nebyla úplně skvostná.

Tentokrát by to ale mohlo dopadnout mnohem lépe. Novou hranou podobu totiž připravuje Netflix a tomu seriály prostě jdou.

Streamovací gigant objednal osmidílnou první řadu a zástupci Netflixu samozřejmě neskrývají nadšení. Viceprezident Erik Barmack se nechal slyšet:

"Andrzej Sapkowski stvořil bohatý a zapamatovatelný svět, který je stejně tak magický, jako povědomý. Nemohli bychom být nadšenější z toho, že nabídneme ságu Witcher uživatelům Netflixu po celém světě."

Sapkowski pak prohlásil:

"Jsem nadšen, že Netflix bude natáčet adaptaci mých příběhů, která zůstane věrná předloze a tématice, jejímž psaním jsem strávil více třicet let. Jsem nadšen z naší společné snahy, stejně tak z týmu, který se dal dohromady, aby přivedl tyhle postavy k životu."

Andrzej bude na seriál dohlížet jako kreativní konzultant, takže si určitě pohlídá, aby výsledná podoba fanoušky nezklamala.

Zatím není jasné, kdy se Zaklínače dočkáme, ale doufám, že brzy. Nechci být příliš nadšený, ale tohle by mohla být konkurence pro Hru o trůny.

Zdroj: ComingSoon
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat