Kultovní sitcom Roseanne se vrací a chystá pár překvapení

V plánu je osmidílná minisérie.

Seriál Roseanne je jedním z těch, na kterých mnozí z nás vyrůstali. Zábavná podívaná o jedné tak trochu buranské rodině uměla rozesmát, takže bylo dost těch, které zamrzelo, když seriál v roce 1997 skončil.

Ale na(ne)štěstí je aktuálně v módě rebootovat a remakovat oblíbené série a dočkala se i Roseanne. O novou verzi se postará stanice ABC, půjde o osmidílnou minisérii a na obrazovky by měla dorazit v mezisezóně.

Dobrou zprávou je, že se můžeme těšit na návrat Johna Goodmana, přestože jeho postava v původním seriálu zemřela na infarkt. Nebylo vysvětleno, jak bude otec rodiny Dan přiveden zpět, možností je několik, scenáristé určitě něco vymyslím.

Překvapením je, že se dočkáme i Lecy Goranson jako nejstarší dcery Becky. Ta si zahrála v první až páté a pak se vrátila v osmé sérii, v šesté až deváté řadě ji nahradila Sarah Chalke. A pozor, i ta se objeví, ale v jiné roli.

Ostatně, těšit se můžeme na většinu původního obsazení, otazník visí na Johnnem Galecki, který má plno práce s Teorií velkého třesku, ale jistě by se mohl utrhnout, alespoň na cameo.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat