Komiksové střípky: Finále Flashe nebude takové, jak čekáte. A Winter Solider z Kapitána Ameriky hlásí návrat

Komiksové zajímavosti.

Třetí řada Flashe se blíží ke konci. Dočkáme se ho už 23. května. A dost lidí je asi zvědavých, jak to dopadne. Podle jednoho z tvůrců Andrewa Kreisberga na to nejsme připraveni:

"Ve finále bude ultimátní střet se Savitarem, ale jejich souboj pravděpodobně nebude to, co čekáte. Důvodem je to, že je Savitar určitou verzí Barryho a on se nechová zrovna tak, jak lidé očekávají."

No, tak snad uvidíme závěr, který odpoví na většinou otázek a uspokojivě dokončí dějovou linku se smrtí Iris (Candice Patton) tak, aby dávala smysl. Přece jen, zápletky obsahující cestování v čase jsou hodně náchylné na logické kiksy.




Bucky se vrací

Buck Barnes alias Winter Soldier (Sebastian Stan) je aktuálně "u ledu". Skrývá se v africkém království Wakanda. A nebylo jasné, jestli ho uvidíme v Avengers: Infinity War. Teď možná jeho představitel naznačil, že bychom se ho mohli dočkat. Na Instagramu zveřejnil snímek s hashtagem #WS a asi je nám jasné, co to znamená.

SOUVISEJÍCÍ: REŽISÉR GUARDIANS OF THE GALAXY ZMÁTL S POMOCÍ AVENGERS DIVÁKY

Samozřejmě to není oficiální potvrzení účasti Sebastiana v dalších Avengers, ale bylo by překvapením, pokud by se v nich neobjevil.

Infinity War má premiéru 3. května příštího roku.

Zdroj: EW

Příspěvek sdílený Sebastian Stan (@imsebastianstan),
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat