Komiksové střípky: Ben Affleck předvádí hlas Batmana. Režisér Strážců Galaxie se těší na Wonder Woman. Kdo bude režírovat spin-off ke Spider-Manovi?

A co čekat od Sticka v komiksové sérii The Defenders?

V pátek a sobotu proběhla charitativní akce nazvaná Red Nose Day, jejímž cílem bylo vybrat peníze pro chudé děti. Akce se zúčastnila hromada celebrit, například Ben Affleck, který u této příležitosti předvedl klasický batmanovský hlas. Tady si ho můžete poslechnout.


Ben Affleck does Batman voice for Red Nose Day... by BatmanNewsCom

U hrdinů od DC ještě zůstaneme. Prvního června se do kin dostane Wonder Woman, která je prý jedním z nejlepších komiksových filmů od DC. A tak se na ni spousta lidí těší. Mezi nimi je i režisér série filmů Strážci Galaxie, který pracuje pro konkurenční Marvel James Gunn. Ten se na Twitteru nechal slyšet:

"Pořádně se těším na film @PattyJenks Wonder Woman..."

A co by se netěšil, válka mezi Marvelem a DC probíhá spíše mezi fandy, než mezi tvůrci. A je jen a jen dobře, že ti jsou nad věcí.

Bude to boj

Marvelovské komiksové týmovky The Defenders se dočkáme 18. srpna a soudě podle traileru půjde o intenzivní podívanou. To potvrzuje i jeden z herců Scott Glenn (Stick), který prohlásil:

"Nepovažuji svou postavu za špatného člověka. Ale nevnímám ji ani jako zrovna dobrého člověka. A to, jak s tím pracuji je, že jsem voják v boji v zoufalé válce a to je to, jak se musím chovat."

SOUVISEJÍCÍ: VYNIKAJÍCÍ TRAILER NA THE DEFENDERS

Svět prostě není černobílý a někdy si člověk musí ušpinit ruce, aby měl šanci na úspěch. Minimálně to platí v komiksovém světě.


Kdo dohlédne na zlobivé holky?

Před nějakou dobou mi udělala radost zpráva, že se dočkáme spin-offu k filmu Spider-Man, ve kterém budou ústředními postavami Black Cat a Silver Sable. Tedy, dvě hodně divoké a nebezpečné dámy z marvelovského universa.

Aktuálně bylo oznámeno, že se režie ujme Gina Prince-Bythewood (Tajný život včel). Sony se možná inspirovalo právě u DC a jeho Wonder Woman, což je první superhrdinský blockbuster režírovaný ženou (Patty Jenkins). A povedený.

Spin-off ke Spider-Manovi ponese jméno Black & Silver, původní verzi scénáře napsala Lisa Joy a dopilovává ho Chris Yost (Thor: Ragnarok).

Natáčení by mělo začít na podzim, datum premiéry zatím nebylo stanoveno.

Zdroj: ComicBook, THR

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat