Jak to bylo s jednou z nejmilejších scén z temného filmu Logan?

Režisér se rozpovídal o fajn momentu.

Logan (2017) nebyl zrovna veselý film, ale pár milých scén v něm bylo. Například ta, ve které Logan (Hugh Jackman), Charles (Patrick Stewart) a Laura (Dafne Keen) večeřeli u milé rodiny, která se jich ujala.

Původně ovšem nemělo jít o zrovna hřejivý moment, což v minulosti prozradil režisér James Mangold, který se o dané chvilce rozpovídal v bonusových materiálech na BR/DVD verzi filmu:

"Scéna, která byla ve scénáři, byla mnohem kratší a doslova se v ní někdo zeptal, jestli má Hugh ženu a Hugh řekl, že by se měli bavit o něčem jiném a tím to ukončil. Ale když jsme měli všechny u jednoho stolu, připadalo mi to jako příležitost. A co je skvělé na tom, že máte herce jako Patrick a Hugh, kteří ztvárňují tyhle role tak dlouho, je to, že jim můžete dát šanci improvizovat. A víte, improvizovali jsme a já si zapsal, co se mi líbilo a dal to do scénáře a pak jsem to natočili druhý den. A celá ta věc ohledně školy vzešla z improvizace."

V dané scéně také zazněl a zmínka o Jean Grey. Charles na otázku, zda byl Logan ženatý, prohlásil:

"Byl. Zemřela. Byla studentem v mé škole. Znal jsem ji mnoho mnoho let. Byla velmi milá. Její jméno bylo Jean Grey. On ji zabil." 

Ale tento moment se rozhodl James Mangold z filmu vystřihnout:

"Myslím, že by to zkazilo emocionální tón a bylo to temné ve chvíli, kdy věci v tomto domě vypadaly nadějně."

Ovšem, stejně návštěva u sympatické rodiny nedopadla úplně nejlépe. Ne pro hostitele. Ale to jistě víte, pokud jste Logana viděli a já doufám, že ano, protože šlo o výtečnou komiksovku.


Zdroj: IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat