Jak dlouho chce Tom Holland hrát Spider-Mana? Klidně dvacet let

Alespoň těch filmových.

S novým Spider-Manem se vydáme do doby, kdy je Peter Parker ještě cucák ze střední školy. Má tedy celý život před sebou. A jak to tak vypadá, jeho představitel Tom Holland by s ním chtěl strávit jeho výraznou část:

"Peter Parker je postavou, kterou jsem v komiksech viděli jako patnáctiletého kluka a poté jako třiceti pětiletého muže. Takže mám nápad, co bych rád udělal a už jsem ho navrhl a už se to také řešilo na jednání. Bylo by opravdu skvělé, pokud by to uspělo, protože by to znamenalo, že bych byl Spider-Manem po hodně dlouhou dobu."

Já bych si zatím nedělal velké naděje. Nejvíce času se Spider-Manem dosud strávil Tobey Maguire, který ho hrál od roku 2002 do roku 2007, Andrew Garfield ho ztvárňoval mezi lety 2012 až 2014, takže nešlo o dlouhodobý "job".

Je pravda, že nový Spider-Man: Homecoming má zaděláno na slušný úspěch, Sony spojilo síly s Marvelem a to bezesporu filmu dost pomůže. Ale to, jestli nový film odstartuje dlouholetou sérii, zjistíme až po prvním víkendu, kdy budou zveřejněny výsledky tržeb.

Spider-Man: Homecoming má premiéru 6. července.

Který představitel Spider-Mana vám zatím přišel nejlepší?

Zdroj: Empire
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat