Co takhle střílečka Živí mrtví? Smůla, už po několikáté se opozdí

Už zase?

The Walking Dead je veleúspěšná značka, která boduje jak na poli komiksů, tak na poli seriálů. A také videoher. Survival hororová série ze světa Živí mrtví má úspěch, takže se samozřejmě přemýšlí o dalších projektech.

Mezi nimi měla být i střílečka The Walking Dead od Overkill Software, která se měla na pultech objevit už v roce 2016. Následně ale bylo oznámeno, že se nedočkáme dříve, než tento rok a ani to už neplatí. Na stránkách společnosti Starbreeze, pod kterou Overkill Software spadá, bylo zveřejněno oznámení, že hra nebude k dispozici dříve než ve druhé polovině příštího roku.

A upřímně, ani to není jisté, protože zatím jsme neviděli žádný obrázek nebo video z gameplaye, což je minimálně dost zvláštní. Pokud chtějí tvůrci vypustit hru příští rok, už by asi měli mít k dispozici dost materiálu, kterým by se mohli pochlubit hráčům.

Jaký je důvod neustálého posouvání vydání, to se netuší. Ale pokud v tom budou tvůrci dál pokračovat, tak už asi nezbude moc lidí, kteří by se na hru těšili. Už takhle jich asi nebudou zástupy s ohledem na to, že nám nebylo nabídnuta žádná zajímavá ochutnávka.

Stáli byste o střílečku ze světa The Walking Dead?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat