Co čekat od divokého finále páté řady Arrowa?

Bude to hodně akční.

Finále páté a podle mého velmi povedené řady Arrowa se blíží. Závěrečnou epizodu nazvanou Lian Yu uvidíme už 24. května.

A podle všeho půjde o epickou podívanou. Oliver (Stephen Amell) totiž povolá do boje hned několik více či méně překvapivých spojenců, aby mu pomohli zlikvidovat Promethea (Josh Segarra). Kromě často zmiňovaného Deathstrokea (Manu Bennett) to bude Malcolm Merlyn (John Barrowman), Captain Boomerang (Nick Tarabay) nebo Nyssa al Ghul (Katrina Law).

Tahle partička se pak postaví nejen proti Prometheovi, ale i jeho "kámošům" v podobě Talie al Ghul (Lexa Doig), Black Siryn (Katie Cassidy) a Evelyn Sharp (Madison McLaughlin).

Z toho vyplývá, že se na obrazovkách můžeme těšit na velmi akční podívanou. Dočkáme se prý i souboje Nyssy s Talií a to je něco, co zní velmi dobře.

A rozhodně bude zajímavé sledovanost, jak se zachovají jednotlivé postavy, z nichž většina z nich má vlastní úmysly a plány (speciálně to platí pro Deathstrokea a Malcolma).

Kromě toho bude konec páté řady rozloučením s pravidelnými flashbacky z Oliverovy minulosti. Flashbacky ze seriálu úplně nezmizí, ale už nebudou jeho běžnou součástí.

Jak se vám zatím líbí pátá řada?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat