Avengers: Infinity War budou vším, v co jen můžeme doufat, slibuje jeden z tvůrců

Snad se neplete.

Očekávání od filmu Avengers: Infinity War jsou velká, hodně velká a není divu. Nejen, že půjde o dosud zřejmě největší filmovou událost v komiksovém žánru, ale i tvůrci a herci čas od času vyrukují s nějakou hláškou, která naši netrpělivost ještě zvýší.

Tentokrát se ozval legendární skladatel Alan Silvestri, který má u Infinity War na starosti hudbu. Možná si říkáte, že skladatel toho přece o kvalitě samotného filmu nic moc neví, ale to je omyl, Alan měl možnost vidět už natočené scény. Pokud tedy něco prohlásí, pak to má váhu. A co tedy prozradil? Něco velmi slibného, Avengers jsou prý:

"Všechno, v co jsme jen mohli doufat."

Na Oscara nominovaný Silvestri, který složil hudbu i k prvním Avengers (2012) nebo Captain America: Pvní Avenger (2011) dál dodal:

"Hudba mě stále zajímá. Stále mě zajímá technologický vývoj v našem byznysu a to, co poskytuje v ohledu možností nalézt nové melodie a nové způsoby, jak přenést organizovaný hudební obsah do naší práce. Stále jsem nadšený. Všechny elementy skládání hudby u filmu jsou pro mě stále fascinující a motivující."

Na Avengers: Infinity War si budeme muset počkat, do kin dorazí až 3. května 2018. Jak se na ně těšíte?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat