Živí mrtví: Jaká bude osmá řada? Méně prostoru pro osudy postav a rychlejší tempo

Prozradil to tvůrce.

Sedmá řada The Walking Dead nebyla úplně skvostná. Mnohým divákům se příliš nelíbilo to, že několik epizod bylo "výplňových" a věnovaly se pouze několika postavám a ani tempo seriálu nebylo zrovna svižné.

Jak se zdá, v případě osmé série se to změní. Naznačil to jeden z tvůrců Scott M. Gimple:

"Z podstaty toho, že se příběh zaměřil na jeden opravdu intenzivní konflikt, dojde k ovlivnění struktury seriálu a to způsoby, díky kterým bude mít seriál rychlejší tempo a bude o trochu více ohromující - odkloní se od jednotlivých příběhů v jedné epizodě, děj bude rozdělen do více částí s tím, že jednotlivé dílky budou skládány dohromady... Víme, jakým způsobem byla strukturována sedmá řada a víme, že to pro osmou řadu chceme pozměnit a víme, jaká bude osmá řada a to, že to povede k jiné struktuře. Takže ano, věci se dají do pohybu a pravděpodobně se nebudeme tolik zaměřovat na jednotlivé postavy v samostatných epizodách, ale spíše to rozložíme do více dílů, tak jak bude pokračovat příběh."

Asi se shodneme na tom, že to je lepší přístup. V případě sedmé řady se někdy zdálo, že tam určité postavy skoro ani nejsou a objevovaly se velmi sporadicky. Navíc, děj zrovna neodsýpal kupředu. Jak se zdá, obojí se změní a je to jen a jen dobře.

Osmá série se na obrazovky dostane zřejmě v říjnu, pokud tedy nedojde ke stávce scenáristů.

SOUVISEJÍCÍ: MOŽNÁ SE ZPOZDÍ PREMIÉRA OSMÉ ŘADY ŽIVÝCH MRTVÝCH

Jaký je váš názor na sedmou řadu?


Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat