Will Smith chystá akční sci-fi, bude v něm bojovat proti vlastnímu klonu

Vypadá to zajímavě

Vědecko-fantastických filmů není nikdy dost. A tak vás určitě potěší zpráva, že Will Smith pracuje na novince nazvané Gemini Man, ve které ztvární nájemného zabijáka, který se hodlá stáhnout do ústraní. Ale situace se dost zkomplikuje, když vyjde najevo, že existuje jeho klon. A ten ho chce zabít. A aby toho nebylo málo, klon je o čtvrt století mladší, takže má velkou fyzickou výhodu.

Není to poprvé, co se uvažuje o natočení téhle zajímavě znějící podívané, vlastně se o tom mluví už nějaké dvě dekády, ale tentokrát to konečně vypadá, že by k tomu mohlo dojít. Dokonce se už ví, kdo by se mohl ujmout režie, volba padla na oscarového Anga Lee.

V minulost se uvažovalo o tom, že mladší klon a hlavní postavu ztvární dva herci (Chris O'Donnell a Harrison Ford) v případě nové verze se tvůrci přiklání k tomu, že obě role dostane na starosti Will Smith.

Tomu je téměř padesát, klonu by tak mělo být kolem 25, tím pádem budou muset digitální mistři kouzlit, aby mladší verze vypadala realisticky.

Kdy se začne natáčet zatím není jasné. Ale snad brzy. A pokud z toho bude něco podobně zábavného jako Já, robot (2004), tak budu jedině rád.

Zaujal vás námět filmu?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat