The Batman: Nová spekulace tvrdí, že se ve filmu objeví Joker, Harley Quinn i Amanda Waller. A navíc další superhrdinové

Že by?

Situace kolem sólovky Batmana je dost zmatená. Nejdříve ji měl režírovat Ben Affleck, nakonec si ve filmu jen zahraje (plus se podílel scénáři). Původně se také věřilo, že ústředním záporákem bude Deathstroke (Joe Manganiello), ale podle nové spekulace (která se objevila na fóru 4chan) sice ve filmu bude, ale ne jako hlavní padouch.

Nový režisér Matt Reeves prý hodlá pojmout film ve velkém a nahnat do něj nejen mnohem více záporáků (Jokera, Amandu Waller nebo Harley Quinn), ale také další bojovníky proti zločinu z "batmanovské" rodiny.

Pokud by to byla pravda, tak by to odpovídalo jinému dohadu, který se objevil už před nějakou dobu a tvrdil, že ve filmu bude mít výraznou roli ústav Arkham Asylum, ze kterého záporák jménem Black Mask osvobodí hromadu padouchů.

Samozřejmě, nic z toho zatím nebylo ze strany Warner Bros. potvrzeno a může se klidně ukázat, že to byl obyčejný "kec". Na druhou stranu, filmová studia mají ve zvyku "nacpat" do komiksových filmů, co nejvíc postav, protože to působí jako tahák na diváky, tím pádem by na tom něco pravdy být mohlo.

Pravdu bychom se mohli dozvědět v blízké budoucnosti, tedy, pokud tahle komiksovka opravdu vznikne. Zatím se potýká s dost problémy.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat