Strážci Galaxie Vol. 3 ovlivní budoucnost marvelovských filmů na deset let dopředu, naznačil tvůrce

Strážci sehrají velmi důležitou roli.

Scenárista a režisér série Guardians of the Galaxy James Gunn se sice nedávno nechal slyšet, že by fanoušci ještě neměli tolik šílet kvůli třetímu dílu, protože se může stát, že se jim nebude líbit dvojka, ale to se zdá jako velmi nepravděpodobné. Recenzenti, kteří dostali šanci film zhlédnout dříve, jsou nadšení.

SOUVISEJÍCÍ: NOVINÁŘI PĚJÍ CHVÁLU NA NOVÉ STRÁŽCE GALAXIE

A tak se můžeme začít pomalu těšit na trojku. James Gunn potvrdil, že i na ni dohlédne a kromě toho dodal, že půjde o hodně důležitý přírůstek do filmového universa Marvelu:

"Spousta toho, co se stalo ve filmovém universu od Marvelu v nějakých posledních deseti letech vedlo velkým způsobem k Infinity War v Avengers. Guardians of the Galaxy Vol. 3 budou zasazení do doby po ní. Zakončí příběh těchto Strážců Galaxie a pomohou katapultovat původní i nové postavy od Marvelu do dalších deseti a více let. Budu pracovat bok po boku s Kevinem Feigem (jeden z hlavních šéfů Marvelu, pozn. redakce) a ostatními, abych pomohl zpracovat to, kterým směrem se vydají příběhy a ujistil se, že budoucnost Marvel Cosmic Universe je tak speciální a autentická, jako to, co jsme stvořili dosud."

Jak to tak vypadá, Strážci Galaxie se stávají jedněmi z hlavních hráčů v marvelovském filmovém universu a není divu, jejich popularita roste. Tomu jistě pomůže i druhý díl, který bude mít premiéru 4. května a následně se Guardians of the Galaxy objeví i v Avengers: Infinity War. Ti se do kin dostanou 3. května 2018.

Zdroj: Facebook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat