Strážci Galaxie Vol. 2: Další výhra pro Marvel a zábavnější než jednička, recenzenti pějí chválu na druhý film

Máme se na co těšit.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 jsou napjatě očekávaným filmem a to s ohledem na fakt, že jednička byla hodně povedená. Bylo tak otázkou, zda se pokračování podaří kvalitou přiblížit prvním Strážcům. Podle kritiků to vyšlo a někteří dokonce tvrdí, že je dvojka lepší než originál.

"Guardians of the Galaxy Vol. 2 jsou plní překvapení a nečekaného množství emocí. Další výhra pro Marvel." - Germain Lussier (io9)

"U Guardians of the Galaxy 2 jsem si užil spoustu legrace. Neuvěřitelně zábavné, nádherně barvené a skvělé pokračování příběhů hrdinů. Jsem nadšený!" - Eric Eisenberg (CinemaBlend)

"GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2 jsou vzrušující, zábavní, neuvěřitelní a jde o zatracený doják. Pro mnohé půjde o jejich nový nejoblíbenější film od Marvelu." - Erik Davis (Fandango)

"GUARDIANS OF THE GALAXY VOL 2 jsou opravdu zábavní. Nabití akcí a také odkazů na klasickou hudbu ze 70. a 80. let." - Anna Klassen (Bustle)

"Guardians of the Galaxy Vol. 2 jsou zábavnější než originál, nabízejí hromadu překvapení a neočekávanou emocionální hloubku. Já jsem Groot." - Peter Sciretta (SlashFilm).

"GUARDIANS OF THE GALAXY 2 udrželi úsměv na mé tváři od začátku do konce. Zábavné, nabité akcí, emocionální a se spoustou překvapení. Oba palce nahoru." - Steven Weintraub (Collider)

Ne všichni jsou ale úplně unesení, Jeff Sneider z Tracking Board má výhrady:

"Nerad jsem za škarohlída, ale GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2 nejsou tak dobří jako jednička. To, co působilo svěže, nyní působí vynuceně. 2,5 hvězdičky ze 4."

Převládají ale pozitivní reakce, takže se dá předpokládat, že Marvel opět zaboduje.

Film má premiéru už 4. května.

Chystáte se do kina?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat