Star Wars: Episode IX - V devátém dílu Hvězdných válek nakonec asi Leiu uvidíme, prozradil bratr Carrie Fisher

Jak je to možné?

Už nějakou dobu víme, že princezna/generálka Leia bude k vidění v osmé epizodě Star Wars, herečka Carrie Fisher stačila před svou smrtí dokončit všechny scény. Spekuluje se ale o tom, jak to bude s devátým dílem. Vyrojily se například obavy, že by tvůrci mohli vsadit na trikové efekty, ale to bylo naštěstí popřeno. Nicméně, jsou i jiné způsoby, jak ji přivést zpět na plátna a vypadá to, že by k tomu mohlo dojít s pomocí použití již vzniklých záběrů.

K tomu se vyjádřil bratr Carrie Todd Fisher, který potvrdil, že on i dcera Carrie Bille Lourd (ve Star Wars hraje poručíka Connix) poskytli studiu práva na použití existujících materiálů:

"Oba dva jsme na to reagovali, ´Ano, jak byste ji mohli vynechat?´ Odpovědět je, že nemohli."

Dál pak dodal:

"Je toho součástí jako nic jiného a myslím, že její přítomnost je nyní ještě více silná, než byla, stejně jako v případě Obi-Wana, kterého zasáhl meč a stal se ještě více mocným. Cítím, že je to stejné, jako to, co se přihodilo s Carrie. Myslím, že by měl odkaz pokračovat."

Ano, to určitě měl. Tedy v případě, že se filmaři nerozmyslí a nevsadí na speciální efekty, to by asi nebyl dobrý krok, co říkáte?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat