Spider-Man: Homecoming - V jaké době po Captain America: Civil War se bude odehrávat nový Spider-Man?

Kolik času uteklo?

Než se Spider-Man (Tom Holland) dočkal vlastního filmu Homecoming, byl nám představen v marvelovce Captain America: Občanská válka (2016). A jak je jasné z ukázek, tak právě na události ze třetího Kapitána Ameriky bude Spider-Man odkazovat.

Otázkou ale je, kolik času od Občanské války uplynulo. To prozradil producent Spider-Mana Eric Carroll:

"Bude tu určitá zvláštní chronologie, film vyjde téměř dva roky po Civil War, ale budeme se tvářit, že je to jen pár měsíců po Civil War. Nebudou to roky od chvíle, co ho Tony povolá zpět. Šlo tu hlavně o jednu věc a to, udržet ho na střední škole, jak dlouho to jen bude možné. Nechme ho dělat něco zábavného a jiného. Sony za námi přišlo, posadili jsme se a pomysleli si, ´Proč dělat tuhle verzi?´ A odpověď je proto, že opravdu můžeme natočit střední školu. Ukázat, že je to mladý hrdina. Vše ostatní už jste viděli."

Tvůrci to opravdu nemají jednoduché, před nimi už tu bylo několik pokusů přivést Spider-Mana na stříbrné plátno a tak je nutné něčím překvapit. Tak uvidíme, jestli na diváky zafunguje fakt, že Peter Parker je tentokrát někdo, kdo se musí kromě superpadouchů prát ještě s beďary.

Spider-Man: Homecoming má premiéru 6. července.

Zdroj: CB

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat