Rychle a zběsile 8 válí, už stačilo vydělat přes 900 milionů dolarů

To není špatné.

Ne, není překvapením, že osmý díl Rychle a zběsile boduje. Ovšem, je asi mírným překvapením, jak moc.

I týden po premiéře se film v amerických kinech udržel na prvním místě, když diváci nechali v pokladnách moc pěkných 38,7 milionů dolarů. To je sice pokles o necelých 61 % oproti minulému týdnu, ale pořád to stačilo na první příčku.

Z USA si zatím Rychle a zběsile 8 odneslo 163,6 milionů dolarů, což je úctyhodné číslo, ale ještě více sexy jsou výdělky ze zbytku světa, které dělají skoro 745 milionů dolarů. Tím pádem film dosud utržil celkem 908,4 milionů dolarů.

Obzvlášť chtiví, pokud jde o rychlou jízdu, přepálené akční scény, sexy slečny a drsné pány, jsou v Číně. Film si z druhého víkendu v místních kinech odnesl 58,5 milionů dolarů. Za deset dnů pak 318,9 milionů dolarů.

Necelé dva týdny tak stačily k tomu, aby se z Rychle a zběsile stal druhý nejvýdělečnější americký film v čínských kinech (první je stále sedmý díl Rychle a zběsile).

Tvůrci a studio Universal si samozřejmě hodně oddechli, protože film rozhodně nebyl laciný, vyšel na 250 milionů dolarů. Ale teď už je jasné, že je v plusu.

Zdroj: ComingSoon
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat