Rychle a zběsile 8: Dwayne Johnson a Vin Diesel se prý nesnášejí. Co na to Vin Diesel?

Opravdu je mezi nimi zlá krev?

Dvě (nejen fyzicky) největší hvězdy nového filmu Rychle a zběsile 8 Dwayne Johnson a Vin Diesel se údajně nemají zrovna v lásce. Začalo to prý před pár měsíci, kdy Dwayne na Instagramu vyjádřil svou nespokojenost s neprofesionálním chováním nejmenovaných kolegů a dokonce použil výraz "candy asses" (zbabělci). Nakonec vyšlo najevo, že to bylo mířeno hlavně na Vina.

To samozřejmě příliš neposílilo vztah mezi oběma svalovci a z různých zdrojů se začaly objevovat informace, že tahle dvojka se vůbec, ale vůbec nemá ráda. Spekulace o jejich nevraživosti byly intenzivnější a intenzivnější a podpořilo je i to, že podle některých, kteří film už viděli, tihle dva v osmém dílu oblíbené série nemají v podstatě žádnou větší společnou scénu.

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ NÁZORY NA RYCHLE A ZBĚSILE 8

Teď se k celé situaci vyjádřil Vin Diesel pro USA Today:

"Myslím si, že si svět neuvědomuje, jak blízcí si jsme a to velmi podivným způsobem. Myslím, že některé věci nabyly obludných rozměrů. Nemyslím si, že to byl jeho záměr. Vím, že oceňuje, jak tvrdě na této sérii pracuji. V mém domě je to strýček Dwayne. Chráním tuhle sérii. Chráním vše, včetně Dwaynea. Chráním Dwayne víc, než si uvědomuje. Na tom nezáleží. Nemusí to vědět. Ale oceňuje to. Ví to. Dwayne má ve svém životě jen jednoho Vina. Dwayne Johnson má pouze jednoho velkého bratra ve filmovém světě a to jsem já."

Začalo to tedy velmi mile, ale poté se to trochu zvrhlo. Je docela vtipná představa, že macek jako je Dwayne potřebuje ochranu od Vina. Ona poznámka o divném vztahu je tedy opravdu trefná, protože se jejich pouto jeví jako trochu bizarní.

Nebo je tu ta možnost, že Vin chtěl Dwaynovi vrátit onu zmínku o zbabělcích a udělal z něj někoho, kdo potřebuje vodit za ručičku.

Těžko říct, kde je pravda, to ví jen Vin.

Rychle a zběsile 8 se do kin dostane 13. dubna.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat