Proč tvůrkyně filmu Terminátor odešla naštvaně z promítání prvního dílu?

Co se jí nelíbilo?

Pokud je James Cameron duchovním otcem série Terminátor (respektive prvních dílů), tak Gale Anne Hurd je její matkou (mimochodem, za Camerona byla pár let vdaná). Produkovala první dva filmy (a u jedničky se podílela na scénáři).

Není tak divu, že se rozhodla zajít na promítání prvního Terminátora (1984), kterého probíhalo v Metrograph Theatre. Chtěla si připomenout staré dobré časy. Jenže tam dlouho nevydržela.

Proč se nakonec rozhodla odejít z představení? Důvod byl zvláštní, ale jednoduchý. Kino nenabízelo klasický slaný popcorn s máslem, ale za šest dolarů popcorn s mořskou solí nebo olivovým olejem. A to nebylo něco, co by se trefilo Gale do chuti.

Holt, někdo odchází z kina, když je tam příliš hlučných hostů, někdo, protože ho nebaví film a někdo, protože nemají popcorn, po kterém jeho chuťové buňky touží.

Pokud jde o další film Terminátor, tak studio Paramount nemá po negativních recenzích na Genisys (2015) zájem v sérii pokračovat, ale mluví se o tom, že by se oblíbeného sci-fi tématu mohla ujmout jiná společnost. Zatím ale není jasné která a kdy.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat