Proč jsou podle Chrise Pratta Avengers lepší než Suicide Squad?

Co podle něj Marvel zvládá lépe?

Existuje několik otázek, na které se asi nikdy nedozvíme jasnou odpověď. Třeba ta, jestli je lepší DC nebo Marvel.

Pokud bych si mohl dovolit soudit, tak v případě hraných filmů podle mě vítězí Marvel. A i Chris Pratt (Star-Lord z Guardians of the Galaxy) má dojem, že například Avengers (2012) jsou lepší než Sebevražedný oddíl (2016):

"Opravdu se mi líbí filmy od Warner Bros.. Myslím, že jsou skvělé a nejsem přísný kritik těchto filmů. Ale myslím, že jedním z problémů bylo to, že v Suicide Squad představili příliš postav. Strávili 10 minut tím, že nám říkali, proč bychom se měli starat o tyhle postavy, raději než aby vytvořili trilogii pro každou postavu a přesvědčili nás, že máme mít o tyhle postavy zájem."

Na tom asi něco bude. Zatímco Marvel natočil sólovky většiny členů Avengers a pak je nahnal do společného filmu, tak v případě Sebevražedného oddílu nám najednou bylo ukázáno X postav, o kterých jsme skoro nic nevěděli. Tím pádem se dá souhlasit s Chrisem, že (nejen) v tomto ohledu jsou Avengers lepší.

"Je to jako dřevo. Nechali to růst pomalu a proto je to tak silné. Nenatočili jako první Avengers. Udělali Iron Mana. A otestovali to, aby se ujistili, že to funguje. Potom udělali dvojku a trojku a natočili Kapitána a pak Thora. A tím probudili chuť po těchto postavách a poté je nabídli v Avengers."

Co myslíte vy, který přístup je lepší?


Zdroj: iO9
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat