Překvapení roku, druhou Světovou válku Z bude zřejmě režírovat David Fincher

Hodně nečekaná informace.

Původně jsem si myslel, že jde o aprílový vtípek, ale tomu neodpovídá datum. Skutečně se zdá, že by David Fincher, expert na temné depresivní thrillery, který se už roky vyhýbá trikovým blockbusterům, mohl usednout na režisérskou židli u filmu World War Z 2.

Přípravy druhého dílu sice byly poněkud pomalejší, ale před dvěma měsíci bylo oznámeno, že se přidalo na tempu. Natáčení by tak mohlo začít v prvních čtvrtině příštího roku a podle všeho by na něj mohl dohlédnout právě David Fincher. O tom se začalo mluvit už v létě, ale málokdo tomu věřil. Nyní se zdá, že tomu tak opravdu bude.

Na jednu stranu je to velké překvapení, protože to není režisér, který by se soustředil na podobný žánr, na té druhé je faktem, že ho s Bradem Pittem pojí bohatá pracovní minulost a možná to mělo svůj vliv. 

Původně se předpokládalo, že by film mohl dorazit od kin už letos v létě, což ale samozřejmě dál neplatí. Datum premiéry aktuálně není známo, ale dá se očekávat, že pokud skutečně začne natáčení příští rok, tak se Brad Pitt bojující proti hordám zombíků vrátí do kin v roce 2019.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat