Fiasko s Batman a Robin zapomenuto, Arnold Schwarzenegger si chce zahrát v dalším komiksovém filmu

Tak snad bude mít tentokrát lepší čich na role.

Arnold Schwarzengger už za sebou má zkušenosti z komiksového filmu, všichni si ho asi pamatujeme jako Mr. Freeze z katastrofálně přijatého Batman a Robin (1997). A člověk by si řekl, že účast v jedné z nejhůře hodnocených komiksáren ho odradí od toho, aby pokukoval po komiksovém žánru, ale opak je pravdou. Prozradil to serveru Fandango:

"Určitě! Myslím si, že všechny tyto filmy, pokud jsou dobře napsány, jsou velmi zábavné. Jestli je to Batman nebo Batman a Robin nebo X-Meni nebo Spider-Man - všechny z nich. Pokud jsou napsány dobře, mají skvělý život. Lidé si je užívají a můžete vidět výdělky, které celosvětově mají. Takže ano, samozřejmě, že bych to udělal."

A není divu, že má Arnie zájem si také ukousnout kousek z komiksového koláče, vždyť i jeho věrný kamarád Sylvester Stallone se brzy objeví v dalším komiskovém filmu a to Guardians of the Galaxy 2. A stejně jako Arnold, i Sly má neblahé zkušenosti s nepovedenými komiksovými adaptacemi (Soudce Dredd nebyl úplně ideální) a Schwarzenegger by ho zřejmě rád následoval. Tak snad se mu z Marvelu nebo DC ozvou.

SOUVISEJÍCÍ: KOHO BY SI MOHL ZAHRÁT SYLVESTER STALLONE V GUARDIANS OF THE GALAXY 2?

Do jakého komiskového filmu by se Arnold hodil?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat