Co nejvíc trápí režiséra filmu Rogue One: Star Wars Story?

Co ho mrzí?

První spin-off ke Hvězdným válkám Rogue One (2017) byl povedený. Jeho režisér Gareth Edward odvedl dobrou práci. Ale přesto něčeho lituje. I když se to přímo netýká jeho filmu, respektive ne jeho kvality:

"Abych byl upřímný, mám pocit, že celá tahle věc byla jedním velkým dopisem plným lásky pro Carrie. Co jsem s celým filmem dělali, bylo propracovávání se k momentu, kde jsme jí předali štafetu a zamířili k filmu, který nás jako děti všechny inspiroval. Z tohoto úhlu pohledu to nemohlo skončit lépe. Je to prostě smutné - Vždy jsem si myslel, že se s ní jednou setkám a promluvím si s ní a nikdy jsem ji opravdu nepotkal. Jednou jsou kolem ní prošel na natáčení Epizody VII, měl jsem setkání s někým ze štábu a ona kolem mě prošla a já vyšiloval jako fanoušek."

S Carrie Fisher už se bohužel nikdo nesetká, v prosinci ona a následně její matka Debbie Reynolds zemřely. Ale malou útěchou budiž to, že Carrie stačila dotočit všechny scény pro osmou epizodu Star Wars, která ponese podtitul Poslední z Jediů a uvidíme ji 14. prosince.

Jak se vám Rogue One líbilo? Všimli jste si, že šlo o poctu Carrie Fisher?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat