Agents of S.H.I.E.L.D.: Do seriálu míří legendární protivnice Avengers a X-Menů

Madame Hydra se hlásí o slovo.

Už dnes uvidí američtí diváci další epizodu skvělého, ale nedoceněného komiksového seriálu Agenti S.H.I.E.L.D. a můžeme se v ní těšit na jednu velmi dobře známou záporačku. Konkrétně na Madame Hydra alias Viper. Ta je legendární protivnicí Avengers a X-Menů a sice nemá žádné superschopnosti, ale je skvělá v boji se zbraněmi i bez nich a je extrémně inteligentní.

Hydra bude součástí alternativní reality a ztvární ji Mallory Jansen, která v seriálu hraje Aidu (a její lidský předobraz).

"Protože ve Framework přivádíme zpět na scénu Hydru, mysleli jsme, že ji přivedeme zpět s někým, kdo představuje velkou hrozbu. Madame Hydra je padouch, který je perfektní kombinací síly, sexappealu a děsivosti. My jsme pro Mallory připravili hromadu výzev a ona je vždy připravena je přijmout. Jsme nadšení, že fanoušci uvidí, jak přivede Madame Hydru k životu."

To prozradili výkonní producenti Jed Whedon a Maurissa Tancharoen.

Madame Hydra se už v hrané podobě několikrát představila, naposledy ve filmu Wolverine (2013), ale to nebylo to pravé ořechové. Tentokrát by to mohlo dopadnout výrazně lépe.

Přesvědčíme se o tom za pár hodin v epizodě What If...

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat