Živí mrtví: Všichni v seriálu můžeme zemřít, naznačil představil Ricka

Všichni jsou postradatelní.

V The Walking Dead není nikdo v bezpečí, ale je pár postav, u kterých se dá předpokládat, že jen tak nezemřou. Mezi ně určitě patří Daryl (Norman Reedus), Carol (Melissa McBride) a samozřejmě Rick (Andrew Lincoln). Ovšem, ani v jejich případě není úplně jisté, že by to nemuseli schytat a očividně si to uvědomuje i Andrew Lincoln, který začal šílet kvůli jedné z epizod sedmé řady nazvané Say Yes.

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE AKTUÁLNÍHO DÍLU ŽIVÝCH MRTVÝCH

Herec se obával toho, že v daném dílu bude Rick zabit a zachvátila ho panika. To prozradil jeho kolega Norman Reedus:

"Vzpomínám si, že mi zavolal a propadl naprosté panice. Potom, co četl scénář jsem mu to musel vymluvit. Byli jsme na telefonu několik hodin."

Pokud si na epizodu Say Yes vzpomínáte, tak se vám asi kromě úděsné digitální laně vybaví moment, kdy to vypadá, že Ricka cupují zombíci na kusy. Já jsem tedy byl v klidu, protože mi bylo jasné, že tu máme scénu ve stylu Glenn (Steven Yeun) a kontejner, ale jak je vidět, Andrew Lincoln se bál, že opravdu přišel Rickův čas. Děsil se zbytečně.

K tomu, že se obával Rickovy smrti dodal Andrew Lincoln následující:

"Já jsem chlapík, který se na úplném začátku probudil - rád bych si myslel, že mám určitou pracovní jistotu. Ale najednou se objeví Negan s touhle šílenou basebalovou pálkou a všechny jistoty jsou pryč. Nechápejte mě špatně. Myslím, že Rick je jedním z pilířů seriálu. Ale to byl i Glenn. Všichni jsme postradatelní."

To asi jsou, ale opravdu bych se divil, kdyby Rick zemřel dřív než v poslední řadě a dovolím si odhadnout, že té se jen tak nedočkáme.

Která postava se podle vás určitě dožije konce?

Zdroj: L.A. Times
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat