Živí mrtví: Která postava se v komiksu dočkala nejhorší smrti podle jednoho z herců?

Prý to bylo drsnější než to, co potkalo Glenna. POZOR, SPOILERY!!!

V seriálu The Walking Dead už se odehrála hromada velmi krvavých smrtí a zatím asi tou nejvíce diskutovanou byla Glennova (Steven Yeun). Jak ta první fiktivní, tak především ta druhá. Ale jeden z herců si myslí, že jeho postava skončila v komiksu ještě hůře. Konkrétně jde o otce Gabriela, kterého ztvárňuje Seth Gillian. Právě on prohlásil:

"Přišlo ke mně třináctileté dítě, které mi velmi chtělo něco ukázat. A já na to, ´Ohh, tak to je špatné. Oh, tak to je špatné! Tohle není konec? On co? Zlomí si kotník, potom je mu podříznuto hrdlo a rozpárán žaludek? A potom je ohryzán na kost!´ To je hodně drsný způsob jak odejít. Myslím, že je to vlastně více dramatická smrt, než Glennova, ačkoliv se Glenn pokusil zamumlat jméno Maggie, když to schytal basebalovou pálkou. Ale myslím, že viset hlavou dolů... a mít Whisperers nebo koho... To je nečekané."

V komiksu se opravdu Gabriel nedočkal klidného odchodu ze světa. Zpanikařil, když se objevili záporáci známí jako Whisperers, pokusil se utéct, ale když lezl po žebříku, spadl, zachytil se a zlomil si nohu. Jeden z vůdců Whisperers známý jako Beta ho bodl do žaludku a nechal ho krvácet, zatímco se k němu blížili Chodci...

Seth Gilliam věří, že by to byl zajímavý způsob, jak by měl Gabriel skončit, ale má s tím jeden problém:

"Jsou to vlastně tři smrti v jednom. Nevím, jak bych to hrál. Určitě bych ztratil svůj hlas, kdyby mi podřízli hrdlo, ale myslím, že by to byl nejlepší způsob, jak by měl otec Gabriel odejít."

Jsem si jistý, že podobná scéna by vyvolala slušný poprask a nic bych za to nedal, že by se tvůrci dočkali stížností ze strany fanoušků se slabším žaludkem. Ale na to už jsou filmaři zvyklí a já bych se v tomto případě přimlouvat za to, aby se drželi předlohy. Co vy?

Zdroj: ComicBook

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat