Živí mrtví: Finále sedmé řady bude velké a diváci budou spokojeni, slibuje představitel Dwighta

Jen aby.

Možná se to nezdá, ale do konce sedmé série The Walking Dead zbývá už jen pět dílů. A tím pádem se tvůrci a herci pomalu, ale jistě snaží publikum přesvědčit, že finále bude epické, úžasné, super... však ony sliby (naštěstí ne vždy plané) znáte.

Děje se to i nyní. Konkrétně se ozval Austin Amelio. Ten v seriálu hraje Dwighta, ze kterého se nám v aktuální epizodě (recenze) vyklubal ještě větší hajzlík, než se původně zdálo. Právě Austin věří, že se chystá něco, co nás rozhodně nezklame:

"Je to velké. Je to velké. Myslím, že diváci budou velmi spokojeni. Je to velký zvrat. Nesmírně se těším na to, až se o to podělím s ostatními. Je to velké."

Jen aby to nedopadlo jako v případě šesté řady, kdy závěr nechal lidi poněkud rozpačité a to říkám ještě velmi slušně.

Mám trochu obavy, že ve finále sedmé série propukne rebelie proti Neganovi (Jeffrey Dean Morgan), ale v tom nejlepším to bude ukončeno a my si budeme muset počkat na premiéru osmé sezóny. Ale třeba se pletu.

Mimochodem, už byl oznámen název poslední epizody sedmé řady, zní Do It Now a někteří věří, že jde o variaci na pokřik Negana, který v komiksu zazněl při útoku na Alexandrii.

Jestli je to pravda, to se dozvíme druhého dubna, kdy má daný díl premiéru.

Jak jste zatím se sedmou řadou spokojení?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat