X-Men: V x-menovském seriálu si zahraje hvězda True Blood i exotická kráska z Gothamu

Obsazení začíná být zajímavé.

Dalším z mnoha komiksových seriálů, kterých se v blízké budoucnosti (zřejmě) dočkáme, bude i projekt inspirovaný komiksy X-Men. Ten se zaměří na rodinu, kdy jsou otec s matkou obyčejnými lidmi, ale jejich děti jsou mutanty. Proto se všichni musejí skrývat v mutantském "podsvětí", aby unikli před vládou.

O seriálu se toho příliš neví, ale nějaké informace k dispozici jsou. Například to, že se na něm bude podílet Bryan Singer, duchovní otec filmové série X-Men a pilotní epizodu napíše Matt Nix.

Také už známe pár jmen z obsazení. Konkrétně to jsou Blair Redford (FlashFoward), Jamie Chung (Gotham) a Stephen Moyer (True Blood).

Poslední zmíněný ztvární právníka Reeda, který musí najít rovnováhu mezi svou rodinou a prací.

A jen pro zajímavost, v době vzniku filmu X-Men: Budoucí minulost (2014) se objevily obrázky s oblíbenou mutantkou Jubilee, která byla velmi podobná Jamie Chung. Nakonec ale ve filmu k vidění nebyla.

Nix o seriálu prozradil:

"Existuje určité množství známých postav, které použiji a také použiji jiné postavy, které vymýšlím - ale vše je vytvořeno tak, aby to bylo v souladu s existující mytologií."

Stanice FOX zatím schválila pilotní epizodu a jak už bývá zvykem, v závislosti na tom, jak se bude televizi líbit, se rozhodne, zda vznikne celá řada.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat