Světe div se, v přípravách je další film Krotitelé duchů

Nečekané.

Nejnovější Ghostbusters (2016) byli už předem odsouzení k neúspěchu. Zaprvé, všichni víme, jak obvykle dopadají rebooty a remaky a diváci tak očekávali, že i noví Krotitelé duchů budou škvár. Zadruhé, v hlavní roli jsou jen ženské postavy a to někteří "chlapáčtí" diváci nedokázali překousnout. Zatřetí, trailery filmu dost podrazily nohy, některé z nich nebyly vůbec, ale vůbec povedené.

Nakonec sice finální film nebyl až tak špatný, ale finančně neuspěl, Při rozpočtu zhruba 144 milionů dolarů vydělal 229,1 milionů dolarů a nepsané pravidlo zní, že film se do plusu dostává, pokud utrží minimálně 2x až 2,5x svého rozpočtu.

Nedalo se tak čekat, že by se v blízké budoucnosti objevili další Krotitelé duchů. Ovšem, režisér prvních dvou filmů a producent třetího Ivan Reitman přišel s překvapivým odhalením:

"Vrhli jsme se na animovaný film a pracujeme na hraném filmu. Chci dát dohromady všechny tyhle příběhy a udělat z nich universum, které bude samo o sobě dávat smysl. To je teď jednou ze součástí mé práce."

Pokud jde o animovaný projekt, ten by se měl objevit nejpozději v roce 2019, o hraném nejsou známy žádné detaily. Není jasné, jestli půjde o pokračování Ghostbusters z minulého roku nebo další reboot (což mi přijde pravděpodobnější).

Stejně tak se neví, kdy by mělo začít natáčení nebo, kdo by si v něm měl zahrát. V průběhu let se mnohokrát mluvilo o třetím dílu, měnilo se u něj herecké obsazení i tvůrci a něco mi říká, že v případě dalšího filmu hrozí něco podobného. Určitě bych ho v kinech neočekával v následujících pár letech.

Jaký je váš názor na Ghostbusters z roku 2016?

Zdroj: iO9
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat