Rychle a zběsile: Vin Diesel vysvětlil, proč dál hraje ve Fast & Furious i po smrti Paula Walkera

Proč se rozhodl u série setrvat?

Jsou to čtyři roky, co během automobilové nehody zemřela jedna z hlavních hvězd série Rychle a zběsile Paul Walker. Bylo tak otázkou, co bude dál. Nakonec se tvůrci rozhodli, že budou pokračovat a stejně tak herci.

Je ale určitě dost diváků, kteří se domnívají, že měla série skončit předchozím dílem, ve kterém se naposledy objevil právě Paul Walker (i když v některých scénách šlo o jeho bratry, se kterými si vyhráli digitální kouzelníci).

A co na to říká Vin Diesel? Proč se rozhodl pokračovat?

"Nebylo to jen otázka toho, zda může série fungovat bez Paula. Bylo to i o tom, zda to vůbec můžu já přežít bez Paula. Viděl jsem video s Paulem z doby natáčení sedmičky, kde potvrdil, že bude osmička. To mě zasáhlo."

Důvodem je tedy fakt, že Vin chtěl dodržet slib, který dal jeho dobrý kamarád Paul Walker. Zlé jazyky by mohly tvrdit, že šlo hlavně o peníze, ale v tomto případě věřím, že Vin opravdu chtěl hlavně splnit, co Paul slíbil, protože není žádným tajemstvím, že si byli velmi blízcí. Vždyť Vin pojmenoval svou dceru Pauline právě po Walkerovi.

Jenže sám Diesel před nějakou dobou oznámil, že je v plánu devítka a desítka a v tomto případě už asi nejde jen o sliby.

Je dobře, že série pokračuje nebo už je rychlých a zběsilých filmů až moc?

Zdroj: GamesRadar
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat