Režisér Logana radí tvůrcům série X-Men, kterým směrem by se měly vydat další filmy

Tady jsou slova Jamese Mangolda.

Logan: Wolverine patří k vůbec nejlepším filmům z universa X-Men. A zatímco kvalita hlavní série X-Men dost kolísá, u Wolverinových sólovek má vzestupnou tendenci. Logan je bezesporu nejpovedenějším projektem ze tří samostatných filmů Wolverina. 

Režíroval ji (stejně jako předchozí film) James Mangold  a právě on se rozpovídal o tom, co by podle něj měli dělat tvůrci x-menovských filmů:

"Poskytl jsem jim spoustu variant. Náš film se odehrává v roce 2029 a X-Men: Apokalypsa končí v roce 2024. Je tu prostor pěti let, který nabízí možnost ukázat, jak se věci vyvíjely. Nebo můžete udělat to, čeho jsem já zastáncem, což je představit si odlišný svět a vytvořit nový film a v tom případě nepotřebujete svolení ostatních filmů."

Nejdříve by bylo na místě upozornit, že režisér zřejmě zaměnil Apokalypsu a Budoucí minulost, protože první zmíněný film se neodehrával v roce 2024, ale jinak na jeho slovech opravdu něco bude. Logan si šel vlastní cestou, nebyl svazován tím, co jsme viděli v předchozích projektech X-Men a fungovalo to na výbornou, tak proč to nezkusit v případě ústřední série X-Men? Ta by jistě nový směr ocenila, respektive diváci ano. 

Nebo si myslíte, že by X-Meni měli zůstat v zajetých kolejích?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat