Pomůže Hugh Jackman vybrat nového Wolverina?

Přiloží herec ruku k dílu?

Jak asi víte, Logan byl zřejmě posledním filmem, ve kterém uvidíme Hugha Jackmana jako Wolverina. A otázkou je, jaká bude budoucnost téhle komiksové ikony. Chvíli se spekuloval o tom, že novou tváří x-menovských filmů by mohla být Mystique (Jennifer Lawrence), teď se zase šeptá o možnosti, že by nástupcem mohla být X-23 (Dafne Keen). Ale není úplně vyloučena možnost, že by Wolverina ztvárnil někdo jiný. 

Pokud by bylo správně za C, nebylo by od věci, kdyby Hugh Jackman pomohl vybrat nového herce, který se ujme postavy Logana. Existuje taková možnost? Na to odpovídal producent (a možný režisér X-Men: Supernova) Simon Kinberg:

"Zatím jsme ani nepomysleli na novou verzi Wolverina. My všichni jsme doufali, že publikum bude na Logana reagovat způsobem, kterým nakonec reagovalo. Nedokážu si představit jiného Wolverina, ale pokud ten den někdy nastane, rádi bychom o tom s Hughem mluvili."

Tak to má být, Wolverine velmi pomohl Hughově kariéře a současně Hugh ztvárnil Wolverina na výbornou a i jeho zásluhou jde o jednu z nejpopulárnějších postav z komiksových filmů. Tím pádem by bylo na místě požádat Jackmana, aby se ke svému nástupci vyjádřil. 

Zatím to ale očividně není na pořadu dne a je to dobře. Chce to minimálně pár let, než bude filmový svět připraven na nového Wolverina, co říkáte?

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat