Muži v černém 4: Proč se tak dlouho otálí s dalším filmem?

Režisér to ví.

Muži v černém 3 (2012) měli velké porodní bolesti, připravovali se hromadu let, stáli peněz jako šlupek a očekávalo se, že studio Columbia Pictures bude hodně rádo, když se film alespoň zaplatí. Nakonec ale projekt za 215 milionů dolarů utržil 624 milionů, takže vydělal slušnou částku.

Dalo by se tak očekávat, že studio bude chtít natočit čtyřku, co nejrychleji. Ale zatím k tomu nedošlo. Proč? Na to má odpověď režisér všech tří filmů Men in Black Barry Sonnenfeld:

"Myslím, že hlavním problémem s natočením čtvrtého filmu - a už nějakou dobou se mluví o tom, že se zkombinují 21 Jump Street a Muži v černém - je to, že je ve hře až příliš drahých hráčů. Máme tu Spielberga, další producenty a myslím si, že způsob jak to udělat, je získat nové agenty nebo něco takového. Nemít mě, nemít Willa, nemít Tommyho. Prostě získat jiné dobrodruhy. Přeji si, aby to udělali, ale nevím, jestli to udělají."

Barry tak v podstatě vybízí k tomu, aby se série rebootovala s novým tvůrčím týmem a obsazením. To je poměrně běžné praktika v případě, že herci a tvůrci dělají ofuky, případně nemají čas a nebo chtějí moc peněz.

Nebylo by tak překvapením, kdyby k něčemu podobnému došlo i v případě Mužů v černém. Ale dovolím si tvrdit, že více než ve standardní čtyřku diváci doufají ve zmíněný crossover 21 Jump Street a Mužů v černém.

A i když se původně zdálo, že něco takového je příliš šílené na to, aby to vzniklo, objevily se informace, že by film mohl nést název MIB 23 a dokonce bylo oznámeno, že se režie ujme James Bobin a scénář zajistí Rodney Rothman.

Kdy by ale mohlo mít MIB 23 premiéru, to je zatím ve hvězdách.

Zdroj: Digital Spy
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat