Muž z oceli 2: Film možná našel režiséra. A je to borec

Dobrá volba.

Sice nebylo oficiálně oznámeno, kdy uvidíme pokračování hitového filmu Man of Steel (2013), ale aktivně se na něm pracuje. Ovšem, nepočítá s tím, že by se měl režie znovu ujmout Zack Snyder. Studio Warner Bros. pokukuje po novém tvůrci a už našlo svého favorita. A rozhodně nevybralo špatně.

Měl by jím být Matthew Vaughn. To je komiksový expert, který zabodoval filmy jako Kick-Ass (2010), X-Men: První třída (2011) nebo Kingsman: Tajná služba (2014).

A asi se shodneme na tom, že to byly hodně povedené bijáky. Podle všeho začala jednání a zatím to vypadá dobře. A i kdyby to nevyšlo, tak se Warner Bros. prý pokusí přesvědčit Vaughna, aby se ujal nějaké jiného komiksového filmu.

Warner Bros. chce prostě Vaughna za každou cenu a ne, že by se jim mohl někdo divit, jejich poslední komiksové filmy (Batman vs Superman, Suicide Squad) nebyly tak skvostné, jak se doufalo, takže studio shání někoho, kdo zvládne natočit povedenou podívanou, která diváky nezklame.

Je ale na místě poznamenat, že Vaughn u komiksových filmů preferuje určitou odlehčenost, takže pokud se nakonec Muže z oceli 2 ujme, asi nepůjde o úplně temnou podívanou v Nolanovském stylu.

Líbil by se vám Vaughn jako režisér?

Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat