Logan: Která scéna byla z filmu vystřižena, protože byla moc temná?

To prozradil režisér.

Logan je bezesporu nejtemnějším (a nejlepším) filmem ze série sólovek Wolverina. Ale přestože šlo o krvavý a depresivní projekt, i tak se našly moment, které byly pro film až moc drsné. O jednom z nich se rozpovídal režisér James Mangold:

"Načrtl jsem různé konverzace pro scénu s večeří a jedna z nich začala být až příliš temná. Paní Munsonová se zeptala Logana, jestli je ženatý a Charles řekl, že byl... ale zabil ji. Samozřejmě, že opravdu nebyl ženatý, ale vyústilo to v Charlovu poetickou konverzaci o Jean Grey a byl to opravdu skvělý moment. Oba Hugh a Patrick (Hugh Jackman a Patrick Stewart, představitelé Logana a Charlese Xaviera, pozn. redakce) byli neuvěřitelní. Problém byl, že to vytvořilo neuvěřitelně silné spojení s jediným momentem ve filmu, který nabízel určitou úlevu. I na mě, a to mám rád temnotu, to bylo až moc. Věci se poté hodně zesraly. Myslím, že vystřižená scéna se objeví na Blu-ray."

Rozhodně to zní zajímavě a já bych se na onu scénu velmi rád podíval. Tak snad se Mangold nemýlí a skutečně se jí dočkáme.

Bohužel zatím není jasné, kdy se jí dočkáme.

Zdroj: Empire Online
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat