Hra o trůny: Která z brutálních smrtí v seriálu stála nejvíc peněz? Asi vás to zaskočí

Zrovna tahle?

Jedna z věcí, kterou se proslavil seriál Game of Thrones, jsou velmi krvavá úmrtí. Za šest řad jsme jich viděli nespočet. Od "klasického" usekávání hlav, přes polévání tekutým zlatem až přes rozmačkávání obličeje. A je jasné, že některé z těchto scén nejsou úplně levné. Ale možná vás překvapí, která smrt byla zatím nejdražší. Šlo o moment, ve kterém Arya Stark (Maisie Williams) zběsile bodala Meryna Tranta do očí a hrudníku a poté ho podřízla.

Asi uznáte, že to nezní jako něco, co by si vyžádalo hromadu peněz, ale podle jednoho z tvůrců Davida Benioffa se jednalo o nejdražší smrt:

"Ona mu opravdu nemohla vypíchnout oko."

Protože šlo o záběr zblízka, nebylo možné použít figurínu, tím pádem si maskéři museli pohrát se skutečným hercem Ianem Beattie a očividně to nebyla laciná legrace.

Ani zdaleka nešlo o nejefektnější zabití v seriálu, takže mě zaskočilo, že bylo nejdražší, ale jsem si skoro jistý, že ve zbývajících dvou řadách se dočkáme ještě finančně náročnějších smrtí. Je jasné, že zemře spousta postav a některé velmi nepěkným způsobem.

Sedmá řada začíná 16. července.

Která smrt ve Hře o trůny vás zaskočila nejvíc?
Zdroj: Radio Times

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat