Filmy od DC by se neměly brát tak vážně, vzkazuje herečka z marvelovského Ant-Mana

Evangeline Lilly si myslí, že filmy od DC postrádají nadhled.

Ve světě tištěných komiksů jsou největšími soupeři společnosti Marvel a DC Comics. A stejně tak je tomu v případě komiksových filmů. DC a Marvel jsou dva nejvýraznější hráči v této oblasti.

Každá firma přistupuje ke svým filmům trochu jinak, ale oběma se daří uspět. Přesto si ale herečka Evengeline Lilly, která v marvelovském filmu Ant-Man (2015) ztvárnila Hope van Dyne, myslí, že projekty od DC mají určitý problém a to, že se berou až příliš vážně. 

A je pravda, že filmy od DC se očividně snaží navázat na Nolanovu batmanovskou trilogii a obvykle sázejí na temnou a depresivní atmosféru. I taková Suicide Squad (2016), ve které jsou vcelku komické postavičky jako Harley Quinn, byla o dost vážnější, než většina filmů od Marvelu. 

Marvel se nadhledu rozhodně nebojí, to je fakt, většině jeho projektů nechybí určitý humorný nádech a speciálně Ant-Man byl velmi vtipný. 

Na druhou stranu, mělo by být zmíněno, že například Logan patří k nejdrsnějším komiksovým filmům vůbec a jak všichni víme, vznikl na motivy komiksů od Marvelu. Je ale na místě upozornit, že na něj dohlédlo filmové studio FOX, která na Wolverina vlastní filmová práva. Logan tak nevznikl pod přímou kontrolou Marvelu.

Evangeline DC rozhodně nepomlouvala, jen upozornila, že by nebylo špatné, aby se občas jeho filmy nebraly tak vážně. A některým z nich by to asi prospělo, ale jiným zase ne, co říkáte?

Herečku uvidíme 5. července 2018 ve filmu Ant-Man and the Wasp.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat