Dočkají se Strážci Galaxie třetího filmu? A jak výraznou roli budou mít v Avengers: Infinity War?

Guardians of the Galaxy se hlásí o slovo.

Ze Strážců Galaxie (2014) se, tak trochu překvapivě, vyklubal jeden z nejzábavnějších marvelovských filmů. A z hlavních hrdinů se stali extrémně populární postavy. Není tak divu, že byli přizváni do zatím největší události ve filmovém universu Marvel a to Avengers: Infinity War (premiéra 3. května 2018).

Otázkou ale je, kolik prostoru vlastně budou mít. Na to odpověděl režisér Guardians of the Galaxy James Gunn:

"Poslouchejte, nemyslím, že bychom měli zveličovat fakt, že jde o film Avengers, Strážci jsou součástí universa, jsou součástí příběhů s Thanosem, takže ve filmu jsou a nemají největší roli, ale je rozhodně podstatná"

Vyznívá to tedy, že nepůjde jen o cameo, Strážci se zapojí do dění, ale nebudou na sebe strhávat příliš pozornosti.

To si šetří do svých vlastních fílmů. Druhý díl se objeví 4. května, ale už teď některé zajímá, zda se plánuje třetí. I na to má odpověď James Gunn:

"Je jisté, že Guardians 3 budou. Snažím se to vyřešit. Snažím se přijít na to, co chci opravdu dělat, tak to je. Musím vyřešit, kde chci být, čím chci strávit další tři roky života. Víte, natočím další velký film a budou to Strážci nebo snad něco jiného? Prostě to vyřeším v dalších pár týdnech."

Podobně velkolepé filmy jsou samozřejmě náročné na čas a tak je jasné, že James Gunn přemýšlí, zda chce potřetí vstoupit do stejné řeky. A nebylo by to poprvé, kdyby Marvel musel hledat jiného režiséra. Vlastně by bylo překvapením, kdyby stejný filmař dohlížel na tři díly nějaké marvelovské série. Uvidíme, jestli na to má James Gunn sílu nebo ne.

Měl by u série zůstat nebo je čas na novou krev?

Zdroj: Complex

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat