Deapool 2: To je nápad, Hugh Jackman by si ve filmu nemusel zahrát Wolverina, ale sám sebe. Co na to říkají tvůrci?

A jak na tom druhý Deadpool vlastně je?

Není málo těch, kteří volají po tom, aby se ve druhém Deadpoolovi objevil Wolverine v podání Hugha Jackmana. Ale nevypadá to, že by k tomu mohlo dojít. Herec pověsil tuhle roli na hřebík, takže by bylo velkým překvapením, pokud by byl Wolverine ve filmu k vidění. Ovšem, teď někdo přišel s jiným nápadem a to tím, že by se Hugh Jackman ukázal ve filmu jako, počkejte si na to, Hugh Jackman.

Co na to říká jeden ze scenáristů Rhett Reese (druhým je Paul Wernick)?

"O můj bože, tohle jsme ještě neslyšeli. To není špatný nápad. Líbí se mi to. Deadpool žije ve světě, ve kterém je i Hugh Jackman. Má obálku Nejkrásnější muž světa, kterou si v prvním filmu přitiskl na čelo, takže by se mohl setkat s Hughem, který by hrál Hugha. To by bylo opravdu zábavné."

To by bylo. A podobný styl humoru je v Deadpoolovi běžný, takže by to nepůsobilo jako pěst na oko. Teď ještě zbývá přesvědčit Hugha, aby si cameo střihnul.

Rhett také prozradil, že scénář je skoro hotov a počítají s tím, že by se mělo začít natáčet v průběhu následujících několika měsíců. Ovšem, také prohlásil, že to nechtějí uspěchat a proto nebylo ještě určeno datum premiéry. Neradi by, aby byli nuceni vypustit film dřív, než s ním budou spokojeni.

Aktuálně se počítá s tím, že by se film mohl objevit příští rok, což není nereálné. Zatím jde ale pouze o dohady, FOX to zatím nepotvrdil.

Chtěli byste vidět Hugha jako Hugha v Deadpoolovi 2?

Zdroj: THR




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat