Živí mrtví: Těšte se na jednoho z nejlepších zombíků v historii seriálu, slibuje tvůrce

A co dalšího se chystá?

Rozběhla se druhá polovina sedmé řada The Walking Dead. A nutno poznamenat, že začala ve velkém stylu, dočkali jsme se pořádného zombie masakru. Nezbývá než doufat, že tempo nepoleví ani v dalších dílech. Na co se v nich máme těšit? O tom se rozpovídal Gregory Nicotero, který na seriálu pracuje jako režisér, výkonný producent a šéf maskérů:

"Dobře, desátá epizoda byla režírována Jeffem January a je v ní chodec, který je pravděpodobně jedním z nejlepších chodců, které jsme dělali za sedm let. Budeme mít šanci setkat se se spoustou zajímavých nových postav a uvidíme novou lokalitu. To je to, co je na seriálu skvělé. Máme Oceanside, máme Hilltop, máme Kingdom, máme Alexandrii - zabydlujeme náš svět spoustou opravdu unikátních lokací a unikátních civilizací a doufáme, že se to společně propojí v jednu skupinu, ale nikdy nic neskončí tak, jak chcete. Takže se chystá spousta skvělých věcí."

Snad ano, protože první polovina sedmé série měla rezervy a ne všichni z ní byli nadšení. Ale podle slov Gregoryho budou následující epizody stát za to a nezbývá než doufat, že to nejsou jen plané sliby.

Jak se vám líbil zatím poslední díl The Walking Dead?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat