Živí mrtví: Se kterými kolegy se podle představitele Carla pracuje nejhůř?

S kým to není vůbec lehké?

Pokud se budeme bavit o nesnesitelných postavách v The Walking Dead, tak určitě spousta lidí zmíní Carla Grimese, kterého ztvárňuje Chandler Riggs. Carl (hlavně v minulosti) opravdu patřil k hodně otravným jedincům, ale to samozřejmě neznamená, že je nesnesitelný i jeho představitel.

Ale na natáčení rozhodně pár otravných lidí je. To prozradil právě Chandler:

"Můj bože, tyhle děti. Je to s nimi opravdu těžké. Je to několik dvojčat a my měli nějakých sedm nebo osm párů a je hodně těžké s nimi pracovat. Nejlehčí to bylo s dětmi z páté řady, ale jen proto, že jsem s nimi strávil spoustu času a v podstatě byly donuceny, aby mě měly rády. Neustále se natahují po mikrofonu, narušují naše repliky, vyskakují z náruče a křičí ´MAMI´a utíkají z místnosti, aby svou matku našly. Jsem vždy vděčný, když s nimi nemá scénu."

Řeč je samozřejmě o dětských hercích, kteří hrají Carlovu sestru Judith. V průběhu několik let ji ztvárňovalo množství různých capartů a jak je vidět, kolegům na place dali pořádně zabrat.

Ale není překvapením, že jsou děti na natáčení neklidné, když se kolem nich prohánějí lidé namaskovaní jako zombíci. Nikdo se pak nemůže divit, že se neustále snaží dostat ke svým rodičům. Maskéři z Živých mrtvých totiž odvádějí výtečnou práci a chodci díky nim vypadají jako (ne)živí.

Zdroj: Reddit AMA

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat