Živí mrtví: Lidé čekali ve frontě, aby mi řekli, že mě nenávidí, prozradil představitel otce Gabriela

Chudák herec.

Překvapivě není ničím výjimečným, že někteří lidé neumějí rozlišit mezi filmem/seriálem a realitou. A tak se občas stává, že herec dostává od fanoušků za uši kvůli postavě, kterou hraje. O tom ví své představitel otce Gabriela z The Walking Dead Seth Gilliam. Gabriel není žádný velký sympaťák a udělal pár kiksů, takže mu někteří lidé nemohou přijít na jméno:

"Myslím, že je to fantastické dobrodružství, na které se otec Gabriel vydal. Bylo to na začátku trošku obtížné, pomoci lidem rozlišit mezi realitou a seriálem. Byli jsme na různých akcích a lidé čekali ve frontě patnáct minut. Tvořily se fronty jen proto, aby mi řekli, jak moc mě nenávidí. Já na to, ´Opravdu? Skutečně, tak dobře. A chcete si koupit fotku?´ ´Ne, jen jsem vám chtěl říct, že jste na nic." 

Ale naštěstí Gabriel už není tak nesnesitelný a stává se důležitou součástí skupiny, tak snad Seth už neschytává kritiku tak často. A pokud ano, je to svým způsobem lichotka, protože je díky tomu zřejmé, že svou práci dělá dobře. I když to nemění nic na faktu, že by lidé měli pochopit, že to, co vidí na plátně a obrazovkách nemusí odpovídat tomu, jací jsou herci ve skutečnosti.

Jaký je váš názor na Gabriela?

Zdroj: Talking Dead
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat