Živí mrtví: Jak zní jedna z nejdivočejších teorií o tom, jak seriál skončí?

To nezní vůbec špatně.

Je pravda, že sledovanost poslední řady The Walking Dead není tak přesvědčivá, jak by si tvůrci asi přáli, ale rozhodně není natolik špatná, aby hrozilo zrušení (a pokud ano, tak ne kvůli počtu diváků). Přesto se ale čas od času začne spekulovat o tom, jak by Živí mrtví mohli skončit.

Se zajímavou teorií se vytasil i YouTuber MOVIEidol, který věří, že komiks/seriál The Walking Dead jsou vlastně vzpomínky, které vypráví dospělý Carl Grimes (Chandler Riggs).

A jak k této spekulaci došel? Soudí tak například podle toho, že pokaždé, když se děj soustředí na mladého Grimese, je velmi podrobný a detailní. Dále je pak poukázáno na fakt, že spolutvůrce komiksu Robert Kirkman se vyjádřil v tom smyslu, že velmi rád vypráví Carlův příběh.

Navíc se někdy mluví o tom, že The Walking Dead skončí ve chvíli, kdy zemře Rick Grimes (Andrew Lincoln) a symbolické by bylo, kdyby jeho syn zůstal jediným přeživším ze skupiny. I takové dohady už se objevují delší dobu.

Pořád se ale pohybujeme v rovině spekulací a ty mají často spoustu děr. Stejně i tato. Minimálně vyvolává hromadu otázek. Ale současně je na místě poznamenat, že to není vůbec špatný konec. Bylo by zajímavé zjistit, že je Carl posledním přeživším ze skupiny a vypráví svůj příběh.

Líbil by se vám podobný závěr?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat