X-Men: Nejen Hugh Jackman se loučí se svou rolí, ani Patrick Stewart už si Profesora X nezahraje

Škoda.

Zdá se, že Hugh Jackman myslel vážně, když oznámil, že film Logan bude jeho rozloučením s mutantem Wolverinem. Ale nebude sám, kdo opustí filmové universum X-Men. Také představitel Profesora X Patrick Stewart se rozhodl pověsit tuhle roli na hřebík. Rozhodl se tak po zhlédnutí finálního sestřihu:

"Opravdu mě to zasáhlo, zasáhlo mě to mnohem více, než když jsem to viděl poprvé. Po promítání nás vzali na pódium, ale ne dříve než skončily titulky. Nějakou dobu jsme tam seděli a jak jsem tam seděl, uvědomil jsem si, že už nikdy nebude lepší, více perfektní, více citlivý, emocionální způsob jak říct sbohem Charlesu Xavierovi, než je tento film. Takže jsem Hughovi ten samý večer řekl ´Také končím. Vše je u konce."

Očividně se Patrick řídí heslem, že se má v nejlepším přestat. Podle recenzí je totiž Logan: Wolverine vynikající film, takže je to opravdu dobrý způsob, jak dát sérii X-Men sbohem. Uvědomil si to Hugh a inspiroval i Patricka.

SOUVISEJÍCÍ: POKUD BY SE WOLVERINE OBJEVIL VE FILMU S HULKEM NEBO IRON MANEM, JEŠTĚ BYCH SE ROLE NEVZDAL, PROHLÁSIL HUGH JACKMAN

Sice budou divákům určitě chybět, ale dá se pochopit, že se chtěli s X-Meny rozloučit, když jsou jejich filmová dobrodružství na vrcholu.

Kdo by podle vás mohl nahradit Patricka a Hugha v jejich rolích?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat