X-Men: Další mutantský film (asi) našel režisér. A nečekaného

Kdo by mohl dohlédnout na X-Men: Supernova?

Osud filmové série X-Men je lehce nejistý. X-Men: Apokalypsa (2016) nebyl úplnou trefou do černého a navíc bylo řečeno, že půjde o uzavření trilogie, kterou odstartovala X-Men: První třída (2011), takže fandové mutantů byli asi trošku nervózní, protože nebylo jasné, co bude dál.

Mluvilo se sice o tom, že se pracuje na filmu X-Men: Supernova (jde o nepotvrzený název), ale o tom se zatím skoro nic neví. Teď to vypadá, že známe alespoň favorita na režii.

Na 99 % jím nebude "otec filmových X-Menů" Bryan Singer, který tvrdě maká na biografickém snímku o Freddiem Mercury Bohemian Rapsody, ale vypadá to, že by se za kameru mohl postavit Simon Kinberg.

Ten sice nemá režisérské zkušenosti, ale jako producent a občas scenárista působil na asi milionu různých komiksových filmů, takže určitě něco odkoukal.

Podle všeho Kinberg také napsal k novým X-Menům scénář a teď záleží na studiu Fox, jestli se jim bude líbit a zda dají Simonovi šanci režírovat.

Samozřejmě zatím není jasné, kdy by mohlo odstartovat natáčení, ale pokud vám chybějí mutanti, tak se pracuje na jiném filmu a to New Mutants, který by měl mít premiéru v blízké budoucnosti.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat