Star Wars: The Last Jedi - Jaká je zatím nejšílenější teorie o tom, kdo by mohl být poslední Jedi?

Hodně odvážná spekulace.

Od chvíle, co bylo oznámeno, že osmá epizoda Hvězdných válek ponese podtitul The Last Jedi, se spekuluje o tom, kdo by oním posledním Jedi mohl být.

Nejbezpečnějším tipem je samozřejmě Luke Skywalker (Mark Hamill), případně Rey (Daisy Ridley). Ti odvážnější jmenovali Kylo Rena (Adam Driver) nebo tvrdí, že půjde o více osob (výraz Jedi se v angličtině používá jak v jednotném, tak množném čísle).

Jsou i tací, kteří předpokládají, že by poslední Jedi mohla být Leia (Carrie Fisher), ale existují i mnohem divočejší teorie.

Například jeden z uživatelů Redditu AnakinKardashian věří, že by to mohl být Snoke (Andy Serkins).

Zní to hodně divoce, ale určitým způsobem se dá pochopit, jak k tomuto závěru daný člověk přišel. Snoke se zdá být extrémně starou bytostí, má určité spojení se Sílou a to, že je nyní na Temné straně, neznamená, že nemohl být Jediem.

Někteří lidé předpokládají, že byl členem Řádu Jedi před extrémně dlouhou dobou, ale postupem času se změnil v to, čím je dnes (děsivý záporák).

Jedním z argumentů je například to, že Kylo Ren má starobylý světelný meč, který zřejmě dostal od Snokea. A jsou tací, kteří předpokládají, že v době, kdy se používaly tyto světelné meče, byl Řád Jediů úplně jiný, než ten, který známe dnes a Snoke tak klidně mohl být jeho členem.

Mně to zní hodně nepravděpodobně a dost jako vaření z vody, ale třeba je na tom více pravdy, než by se mohlo na první pohled zdát.

Na odhalení toho, kdo je poslední Jedi, si budeme muset počkat do 14. prosince, kdy má osmá epizoda premiéru.

Kdo je podle vás poslední Jedi?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat