Logan: Studio FOX se děsilo toho, že nový film s Wolverinem bude pořádná nuda

Co hlavouny studia zneklidňovalo?

Díky trailerům a dalším materiálům víme, že třetí sólový film Wolverina nazvaný Logan bude jiný, než jeho předchůdci. Bude temnější a brutálnější. Jako první ze série totiž dostal přístupnost R.

A šéfové studia FOX měli původně dost velké obavy, že drsnější a především o něco realističtější styl filmu by nemusel být to pravé ořechové pro diváky. Přiznala to jedna z manažerek FOXu Stacey Snider:

"Bylo tu skutečné znepokojení, které se týkalo intenzity tónu filmu. Je to spíše takový žalozpěv o životě a smrti. Jako inspirace posloužil western a mí kolegové byli velmi zneklidnění. Není to vtipný, doutník přežvykující, lovící Wolverine a vnitřní debata se týkalo toho, ´Není to zatraceně nudné?´ Není vzrušující představit si Wolverina jako skutečného chlapa, který je unavený životem a už nechce bojovat, dokud ho nepotřebuje malá dívka?"

Odpověď je jednoduchá, je to vzrušující. Alespoň dosavadní názory hlavně chválí. Je tak jasné, že nový styl Wolverinovi sluší. A já věřím, že se dočkáme zatím nejlepší sólovky drsného mutanta.

Přesvědčit se o tom budeme moci už 2. března.

Zdroj: Variety

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat