Logan: Jaké to pro Hugha Jackmana bylo, zahrát si naposledy Wolverina?

Jaké bylo rozloučení?

Vypadá to, že Logan bude opravdu posledním filmem, ve kterém uvidíme Hugha Jackmana v roli Wolverina. Je to škoda, protože byl herec v roli opravdu výtečný. Spoustě lidí bude určitě jeho Wolverine chybět. Ale jaké to bylo pro samotného herce, dát sbohem postavě, která výrazně ovlivnila jeho kariéru?

"Ve filmu není jediné políčko, o kterém bych nemohl prohlásit, že jsem do něj dal všechno. Nemohl bych udělat tento film, pokud bych neudělal rozhodnutí, že půjde o můj poslední. V ničem jsem nedělal kompromisy... Tohle je postava, kterou miluji. Téhle postavě jsem vděčný za svou kariéru."

Zatím není úplně jasné, zda roli Wolverina někdo převezme, ale spekuluje se spíše o tom, že by se pozornost mohla zaměřit na jinou postavu. Například na X-23, která se právě ve filmu Logan představí a podle prvních názorů ji herečka Dafne Keen ztvárnila na výbornou.

Co si Hugh myslí o tom, že by X-23 byla nástupkyní Wolverina?

"To je jedna z věcí, které jsem se obával. Říkal jsem něco jako, ´Tohle je nejlepší nápad, ale jak to uděláme? Jak najdeme správnou holku?´A nám se to povedlo."

S Wolverinem se budeme moci rozloučit už 2. března 2017.

Měla by být role Wolverina přeobsazena?

Zdroj: ComingSoon
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat